تبلیغات شما اینجا شرکت دیجیتال مارکتینگ پنل پیامکی - پنل اس ام اس - مدیانا اس ام اس طراحی سایت
بستن تبلیغات [X]
عسل طبیعی

استفاده از بخور درمانی عسل طبیعی (Inhalation) عسلی به زمان های دور بر می گردد. که نتایج جالبی درباره درمان بیماری های مجاری فوقانی تنفسی داشت در این مقاله این مبحث رو بررسی میکنیم با بالامو همراه باشید :

بخور عسل طبیعی

کیزل اشتاین Kizelstein افرادی را که به آسیب ها و اختلالات مجاری تنفسی مبتلا بودند ، با بخورهای عسلی درمان می کرد. او از محلول های عسلی آبی (۱۰%) که در دستگاه های معمولی بخور گذاشته ، استفاده کرده است. طبق این شیوه درمانی ، ذرات نمناک عسل بعد از عبور مخاط بینی و بافت پوششی حنجره به کیسه های هوایی ریه می رسد و از آنجا به خون می رود. در آنجا به وسیله فعالیت و تاثیراتی که دارد اثر ضد عفونی خود را بر عفونت ها می گذارند.

بورکشیان و ی.پایان (کتابی در مبحث طب تئوری) در درمان بیماری التهاب مزمن بینی و حنجره و التهاب عفونی بینی Ozeena از محلول بخار عسلی (۲۰-۳۰ %) که برای (۵ الی ۷) جلسه تنظیم شده بود ، استفاده کرده است. در این شیوه درمان جداره مخاطی ، مرطوب و پوسته ها از بین می رود. همچنین توانست التهاب های مزمن سینوس ها وچرک گوش میانی را با شستشوی آنها با محلول های عسلی با موفقیت درمان کند.

همچنین ، دوروشنکو (مجله زنبورداری) التهاب حاد و مزمن بینی را با آغشته نمودن پنبه به محلول عسلی (۴۰%) یا ریختن قطره ای از محلول تازه ی ۲۰% پتروکائین ۲% و دیمدرول ۱% درمان کند.

همچنین التهاب حاد و مزمن سینوس های را بخار محلول عسلی ۳۰% یا با شوک الکتریکی ، درمان کرده است.

در روند درمان التهاب های حاد و مزمن سینوسی از مرهم عسلی (۷٫۵ عسل صاف ، ۷٫۵ عسل موم دار ، بنزوکائین ۲ ، وازلین ۱۰ لانولین ۲۵) استفاده نموده است. درصد بهبود بیماران بسیار زیاد بود. اما در مورد بیماران مبتلا به التهاب حاد یا مزن حجره، آنها را با بخار عسل ، مالیدن جای التهاب با عسل و خوردن عسل از راه دهان درمان نمود. با همین شیوه ، التهاب حاد و مزمن حنجره را نیز درمان کرده است. ولی او در موارد التهاب مزمن شدید حنجره ، هیدروکورتیزون و شیموتریپسین را به محلول بخار اضافه نمود.

از سوی دیگر ، دکتر گرهارد ریدل التهاب خشک و مزمن بینی و همچنین التهاب خشک و عفونی حنجره را با تزریق موضعی پروکوپین عسلی درمان کرد. در این شیوه درمان ، محلول به مقدار (۱ سی سی) در قسمت بدنه حنجره ویزر جداره مخاطی حنجره تزریق می شد.

بخور عسل طبیعی

او در تزریق اول ، بهبود عارضه تراوش خون را مشاهده کرد. اما بعد از تزریق دوم ، جداره مخاطی را سالم دیده است. به دنبال آن، عده کمی بیماران به تزریق سوم نیاز پیدا کردند. در موارد التهاب های بینی در زیر مخاط پره میان دو سوراخ بینی که بینی را پوشش می دهد، تزریق های خود را انجام داد. درمان به بیش از (۳ الی ۴) بار تزریق نیازی نداشته است. در التهاب عفونی بینی درمان کامل حاصل نشد اما بهبود حال بیمار مشاهده گردید.

اوخوتسکی (مجله عسل) شستشو یا غرغره بینی مبتلا به التهاب عفونی با محلول های عسلی را تجویز می نماید. در این روش درمانی باید از محلول های عسلی گرم استفاده شود (یک قاشق غذا خوری با یک فنجان آب).

از سوی دیگر ، تونزلی توصیه می کند بیماران مبتلا به التهاب حاد سینوس ها را باید وادار نمود تا قرص های موم دار عسلی را برای ۱۵ دقیقه در دهان خود بجوند. این عمل باید روزی (۴ الی ۶) بار تکرار شود. در این روش درمانی ، التهاب های حاد در عرض یک الی دو روز بهبودی حاصل می کنند. دردها کم و مجرای بینی تدریجا باز می گردد. این درمان به یک هفته تداوم و پیگیری نیاز دارد.

شانتروف التهاب مزمن سینوس های فکی را با تزریق محلول عسل داخل سینوس های هر دو تا سه روی یک مرتبه درمان نمود.

قبل از تزریق این محلول ، دهان را با سرم های فیوزولوژی شستشو داده است یا با شوک الکتریکی همراه با (۲۰%-۱۰%) محلول های عسلی را از راه جداره مخاطی وارد بینی می نمود. در ۱۰ جلسه ای که برای این برنامه درمانی اجرا شد ، زمان شوک الکتریکی در طول روز ۲۰ دقیقه بود.

نتایج درمان : ۷۶% از بیماران بهبود یافتند همچنین نتایج دوره ای آن نیز مثبت بود. عسل با محتویات خود که شامل ضد باکتری ها و آنتی بیوتیک ها ، هورمون ها و ویتامین ها و عناصری که با میکروسکوپ دیده می شود ، قدرت آن را دارد که التهاب ها را درمان کند.

بنا براین برای درمان التهاب حاد و مزمن سینوس ها استفاده روزانه از عسل را که بهترین شیوه موفق و بسیار ساده است ، توصیه می شود.

منبع : معجزات درمانی عسل (دکتر محمد دریایی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید عسل طبیعی و طریقه دریافت محصولات به فروشگاه عسل بالامو مراجعه فرمایید.


ن : بالامو
ت : سه شنبه 3 بهمن 1396
Rating: 5.0. From 1 vote.

برای تشخیص عسل طبیعی روش های متفاوتی در مقالات و سایت ها وجود دارد ولی اکثر آنها پشتوانه علمی درستی ندارند و قاطعانه نمیتوان در موردشان نظر داد چرا؟ و چطور میتوان به تشخیص عسل طبیعی نزدیک شد؟ با بالامو همراه باشید :

تشخیص عسل طبیعی اصلی

عسل دارای خواص پیچیده ایست و در محیط های گرم و سرد از خود واکنش متفاوتی نشان می دهد مثلا در محیط گرم به سادگی روان می شود و در محیط سرد بسیار سفت و چسبنده می شود ، همچنین در محیط مرطوب به راحتی رطوب جذب می کند و در محیط خشک رطوبت آن کاهش می یابد و مواردی از این قبیل ،

در حالت کلی تشخیص عسل طبیعی و مرغوب توسط خریداران ، بدون استفاده از وسایل آزمایشگاهی کار مشکلی است ولی زنبورداران و افرادی که با فرآوری عسل سر و کار دارند تشخیص نسبتا خوبی می دهند ، با این حال روش ساده ای برای تشخیص عسل توسط خریداران وجود ندارد.

با دستگاه های ساده آزمایشگاهی ، مرغوبیت و صدمات مختلفی که به عسل وارد شده قابل اندازه گیری است. برای راهنمایی مشتریان برای و افزایش آگاهی آنها برای خرید عسل طبیعی مطالعه موارد زیر بسیار کار آمد خواهد بود :

۱- ساده ترین و مطمئن ترین روش تهیه عسل از فروشگاه های عسل معتبر است. به خصوص افرادی که زنبوردار بوده و عسل تولیدی خود را ارائه میدهند و از سابقه فعالیت آنها آگاهید.

۲- اگر عسل را از دست فروش ها تهیه میکنید به برچسب آن که دارای نام و نشانی شرکت تولیدی ، شماره پروانه بهداشتی ، وزن و غیره است توجه نمایید.

۳- برخی مردم میزان رطوبت و مرغوبیت عسل را با کش سانی بودن آن و وجود حباب های درون آن تشخیص می دهند که تشخیص قطعی نیست زیرا در محیط نسبتا گرم عسل روانتر می شود و در محیط سردتر عسل سفت تر ، در هر صورت عسلی که رطوبت آن ۱۸% باشد عسل مطلوبی است.

۴- مساله مهم دیگری که در تشخیص عسل وجود دارد شکرک زدن عسل است ، طبق گفته اساتید این رشته بر عکس تصور اکثر ایرانیان شکرک زدن نشانه سلامتی عسل است و اروپاییان بیشتر مشتری عسل عای شکرک زده و کرم رنگ هستند.

اکثر عسل ها بعد از مدتی شکرک می زنند و این مدت بستگی به نوع گیاهان رطوب و موارد دیگر متفاوت است. و این زمان بین چند هفته ، چند ماه ، چند سال بین عسل های متفاوت است ، برای مایع کردن عسل شکرک زده باید ظرف نیم ساعت در دمای ۶۵ تا ۷۰ درجه سانتی گراد (حرارت غیر مستقیم) قرار بگیرد.

۵- وقتی عسل حاصل از شربت شکر را مزمزه کنید فقط مزه شیرینی را احساس می کنید ولی وقتی عسل طبیعی را مزمزه کنید به جز مزه شیرینی طعم مطبوع عسل که بسته به نوع گیان آن متفاوت است را به همراه سایر مخمر های آن متوجه می شوید.

تشخیص عسل طبیعی

۶- چنانچه درپوش ظرف عسل طبیعی برای مدتی بسته باشد و سپس درپوش آن را باز کنید حتما بو و رایحه عسل طبیعی را متوجه می شوید.

۷- اگر عسل را داخل لیوان آب بریزید ، چنانچه در آب حل شود و به شکل مشخصی در ته شیشه جمع نشود عسل مطلوبی نبوده این عسل رطوبت بالایی دارد ولی عسل مطلوب تر ابتدا بدون حل شدن به طور عمودی داخل شیشه ریخته شده انباشته می شود ،

البته هر یک از این روشها به تنهایی نمیتواند عسل طبیعی را از غیر طبیعی تشخیص دهد ولی میتواند به تشخیص درست تا حد زیادی کمک کند.

۸- اجسام و مواد خارجی در عسل موادی از قبیل ذرات موم ، گرده ، و غبار و غیره باعث شکرک زدن سریعتر عسل می شوند ، به همین دلیل برای جلوگیری از شکرک زدن ، عسل را صاف کرده و مواد زائد آن را خارج میکنند ، معمولا عسل های با موم اصطلاحا “شان” قدیمی و سیاه از شان های تازه زودتر شکرک می زند ، زیرا دارای اجسام و مواد خارجی بیشتری هستند.

به نظر محققین عسل های با رنگ تیره تر مواد معدنی بیشتری نسبت به عسل های روشن داشته البته باید توجه داشت که این تیرگی تحت تاثیر حرارت زیاد و نور نباشد.

با سپاس از اینکه وقت گذاشتید و مقاله تشخیص عسل طبیعی رو مطالعه کردید.

تشخیص عسل طبیعی

مجموعه بالامو عسل طبیعی را بدون واسطه از زنبورداران خود دریافت و با بسته بندی مخصوص خود در اختیار مشتریان قرار می دهد ، و گواه کیفیت محصولات ، نظرات مثبت مشتریان و رضایت قلبی آنهاست ، امید است این روند همچنان ادامه داشته باشد.

منبع : معجزات درمانی عسل (دکتر محمد دریایی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید عسل طبیعی و طریقه دریافت محصولات به فروشگاه عسل بالامو مراجعه فرمایید.


ن : بالامو
ت : پنجشنبه 21 دی 1396

مرحوم غیاث الدین جزایری متخصص تغذیه نظر خود را در مورد خربزه و عسل چنین بیان می کند :

عسل طبیعی و خربزه

“می گویند عسل و خربزه با هم سازگار نیستند. عده ای هم می گویند برعکس این دو خوراکی با هم می سازند. خلاصه این طور شایع است که هر کس عسل و خربزه را با هم بخورد بیمار شده و می میرد و نیز بر این باورند که :

اگر عسل را بر روی خربزه بمالند تبدیل له جسم سنگینی می شود نیز حقیقت ندارد ، فقط اگر موم را به بعضی خربزه ها بمالیم کمی سفت تر می شود و این مورد اختصاص به خربزه ندارد زیرا همه ی میوه ها دارای الیاف سلولزی هستند و این اتفاق برای میوه هایی که مقدار زیادی از این الیاف دارند روی می دهد.

توصیه و احتیاط : افرادی که نسبت به گرمی عسل حساسیت دارند برای خنثی سازی گرمی آن میتوانند از خوراکی های ترش مزه مانند لیمو ترش تازه یا سرکه یا آب زرشک ، ترشیجات تهیه شده از سرکه ی سیب ، رب انار ، رب نارنج ، انار ترش و عصاره ی تمبر هندی استفاده کنند به ویژه آب زرشک همراه دو قاشق مربا خوری ، عسل داروی شگفت درمان بیماری های کبدی و تصفیه ی خون می باشد و اثرات درمانی خاصی در مکانیسم و متابولیسم بدن آدمی دارد.

منبع : معجزات درمانی عسل (دکتر محمد دریایی)

عسل طبیعی و خربزه

در ضمن اگر اتفاقی و یا نادانسته عسل و خربزه را با هم خوردید و دچار دل درد شدید ، به پزشک مراجعه کنید و اگر به پزشک دسترسی ندارید اگر می توانید با فروبردن انگشت در حلق آن را برگردانید، این کار را بکنید. خوردن عرقیجاتی مثل عرق نعناع و عرق پونه هم برای رفع دل درد خیلی موثر هست. خوردن آب انار ترش هم از جمله درمان های خانگی خوردن خربزه و عسل هست.

عسل و خربزه را هیچ وقت با هم نخورید و سعی هم نکنید تا این ترکیب را امتحان کنید تا خودتان کسب تجربه کنید.

اگر تجربه ای یا سوالی در این مورد دارید در قسمت نظرات بیان کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید عسل طبیعی و طریقه دریافت محصولات به فروشگاه عسل بالامو مراجعه فرمایید.


ن : بالامو
ت : دوشنبه 4 دی 1396

پولن یا گرده چیست ، گرده در زبان لاتین به معنای یک ماده ی بسیار ریز است. هر دانه ی گرده در واقع یک سلول نر گیاه بوده و حاوی مواد لازم برای تلقیح سلول ماده است. دانه ی گرده به همراه سلول ماده کامل شده و دارای اطلاعات ژنتیکی لازم برای تولید گیاه می باشد. برای مشاهده ی دانه ی یک گرده به میکروسکوپ های نوری قوی نیاز است ، در ادامه با بالامو همراه باشید :

پولن یا گرده چیست

از تزئینات سطح خارجی گرده میتوان برای تشخیص گونه ی گیاه استفاده نمود که این کار با استفاده از میکروسکوپ الکترونی قابل انجام می باشد. شکل ظاهری دانه ی گرده در گیاهان است که باعث شناسایی کاربردهای مختلف گرده در زندگی بشر شده است.

مهم ترین مساله ای که در مورد گرده وجود دارد همان توانایی تلقیح سلول ماده ی گیاه می باشد. در سال ۱۹۶۴ فردی به نام “ردولف یاکوپ رنه راریوس” برای اولین بار نشان داد که در گیاهان دو جنس نر و ماده وجود دارد. سلول های ماده ی گیاه مانند تخمک در حیوانات توسط توده های مغذی احاطه شده اند. همان طور که تخم مرغ تبدیل به مرغ می شود از تخم گیاهان که توسط گرده تلقیح شده نیز دانه ای با قابلیت رشد و تکثیر به وجود می آید. برای انجام عمل لقاح دانه ی گرده باید روی کلاله بنشیند سپس لوله های رویشی از هسته ی رویشی دانه ی گرده بیرون آمده و به سمت تخمدان ماده حرکت می کنند و بعد از رسیدن به سلول ماده ، عمل لقاح انجام می شود.

برای انتقال گرده به گل های ماده عوامل زیادی وجود دارند. از جمله جانوران ، باد و در برخی موارد آب. گرده ها هنگامی منتشر می شوند که بساک یا کیسه ی محتوی گرده در گل نر می ترکد و به این ترتیب گرده ها از داخل آن آزاد می شود. ترکیدن بساک نر با تکان شدید یا لمس آن نیز ممکن است.

در زمینه ی شناسایی عسل از طریق گرده تحقیقات زیادی صورت گرده است. پروفسور ساندر چهل سال قبل تاکید کرد که اگر ما قادر به شناسایی انواع گرده های به وجود آورنده ی عسل باشیم می توانیم به شناسنامه ی موثقی از گیاهان ملاقات شده توسط زنبور عسل دست یاببیم. به عنوان مثال در کشور هایی مثل آلمان که هزینه تولید عسل در آنها گران تمام می شود برای حفظ تولیدات خود در برابر عسل های رقیب که از قیمت و کیفیت کمتر برخورداراند ارائه ی شناسنامه برای عسل های عرضه شده ضروری است.

پولن یا گرده چیست

تعیین حمل تولید عسل به کمک بررسی میکروسکوپی و آنالیز گرده ی آن صورت می گیرد. البته باید توجه داشت که در عسل درختان میوه یا مزارع ، گرده های گل های آن درختان و در عسل گیاهان جنگلی و مراتع ، هاگ سرخس و گرده گیاهان این مناطق یافت می شود که میتواند به طبقه بندی این عسل ها کمک کند. گرده های گیاهان با توجه به نوع گیاه و منطقه ، رنگ مختلفی دارند که از سفید در گیاهان وحشی تا سیاه پررنگ در خشخاش متفاوت است.

به این ترتیب هر زنبور داری می تواند با کمک گرده های جمع آوری شده و دامنه ی رنگ انها به سادگی گیاهان مورد استفاده از طبقه بندی و مشخص نماید.

در حال حاضر به وسیله ی شناسایی گرده ها ، میزان گرده دهی گیاهان و نوع مسمومیت زنبورها تعیین می شود. در مسمومیت های ناشی از سمپاشی گیاهان یا عوامل دیگر میتوان با بررسی میکروسکوپی محتویات روده ی زنبور های مریض یا گرده های جمع آوری شده نوع سم گیاهی را مشخص نمود و چگونگی بروز مسمومیت را تشخیص داد. این مساله می تواند کمک بزرگی به حفظ محیط زیست بکند.

منبع : معجزات درمانی عسل (دکتر محمد دریایی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید عسل طبیعی و طریقه دریافت محصولات به فروشگاه عسل بالامو مراجعه فرمایید.


ن : بالامو
ت : يکشنبه 3 دی 1396

گرده گل یا پولن خواص بسیار زیادی دارد که مصرف آن برای درمان برخی بیماری ها مفید است ، روش های مختلفی برای استفاده از گرده گل یا پولن وجود دارد که در این مقاله به بررسی تعدادی از این روش ها میپردازیم ، با بالامو همراه باشید :

مصرف گرده گل

۱-جهت آسان تر مصرف کردن گرده می توان آن را داخل کپسول های خوراکی ریخته تناول نمود.

۲-همچنین می توان از آن در تولیدات بهداشتی با مصارف خارجی استفاده کرد.

۳-طعم گرده ی گل به شکل محسوسی بر حسب گل هایی که از آنها گرفته شده تغییر می کند. افرادی که برای اولین بار از آن مصرف می کنند غافلگیر می شوند ولی به سادگی به آن عادت می کنند ، البته به شرط این که پشتکار نشان بدهند.

۴-گرده ی گل باید به دقت جویده شود تا کاملا با بزاق دهان آمیخته شود.

۵-افرادی که از طعم گرده گل خوششان نمی آید، می توانند آن را با عسل با مواد غذایی دیگر (ماست ، پنیر ، مربا و غیره) مخلوط کنند. راه حل دیگر ، خریدن گرده گل به صورت پودر است که برای مصارف آن را با مایعی (ترجیحا یک جوشاننده) مخلوط می کنند.

مصرف گرده گل

۶-بهتر است که گرده ی گل را صبح ها به صورت ناشتا مصرف کنید. ولی اگر آن را به تدریج و در طول روز مصرف کنید نیز اشکالی ندارد و فرق نمی کند که مصرف آن قبل و یا بعد از غذا باشد.

۷-توصیه می کنیم که درمان یک ماهه پس از هر تعویض فصل و یا دوبار در سال ، یکی در اوایل پاییز و دیگری در آخر زمستان با استفاده از گرده ی گل که از آن ها گرفته شده انجام دهید ، اگر قصد دارید تنها یک بار در سال از آن استفاده کنید ، فصل بهار را انتخاب کنید.

۸-در جریان درمان ، بایستی هر روز ۳۰ گرم گرده ی گل و یا به عبارت دیگر دو قاشق سوپ خوری از آن مصرف شود.

منبع : معجزات درمانی عسل (دکتر محمد دریایی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید عسل طبیعی و طریقه دریافت محصولات به فروشگاه عسل بالامو مراجعه فرمایید.


ن : بالامو
ت : چهارشنبه 29 آذر 1396

بعضی افراد نسبت به گرده های گل پراکنده شده در باد حساسیت دارند. باید گفت در حدود ۲۵۰ هزار گونه از گیاهان از طریق گرده افشانی تولید مثل کرده و تکثیر می یابند این عمل برای تداوم زندگی گیاهان انجام می گیرد گرده ها در اثر گرده افشانی گیاهان برای قرار گرفتن بر روی کلاله ی گل و تولید مثل در هوا پراکنده می شوند و بر حسب میزان حساسیت اشخاص بیماری آلرژی ایجاد می کنند. به جز گرده مواد دیگری مانند پر ، ذرات پشم و تعدادی از مواد شیمیایی و دارویی می توانند در بعضی افراد واکنش های افزایشی حساسیتی نشان دهند. به این واکنش های حساسیتی آلرژی می گویند که دارای علائم بالینی متفاوتی می باشد.

گرده گل آلرژی

بسیاری از پزشکان معتقند که گسترش شهر نشینی و افزایش آلرژی با هم ارتباط دارند. دانه ی گرده در فصول خاصی باعث ایجاد آلرژی می شود. معمولا این بیماری در انسان به صورت آبریزش بینی و چشم ، عطسه و کهیر بروز می کند و در حالت های شدید باعث آسم آلرژیک شده و حملات تنگی نفس ، خس خس سینه و سرفه بروز میکند. آسم آلرژیک یک بیماری مجاری تنفسی بوده و از خصوصیات آن حساسیت بیش از حد این مجاری است. وقتی که گرده در هوا پراکنده می شود در اثر تنفس وارد منافذ بینی شده که ابتدای حساسیت است.

آسم آلرژیک به پاسخ مناسب IGE که محل کنترل لنفوسیت های B و T است بستگی دارد. این لنفوسیت ها در اثر واکنش متقابل آنتی ژن و IGE فعال می شوند.

اکثر آلرژی های ایجاد کننده ی آسم به وسیله ی هوا منتقل می شوند و برای ایجاد یک حالت حساسیت باید به مقدار زیاد و به مدت کافی در هوا وجود داشته باشد.

پس از این که حساسیت ایجاد شد بیمار نسبت به آلرژن عکس العمل شدید نشان خواهد داد به طوری که مقادیر جزیی از عامل آلرژن باعث تشدید بیماری می شود.

آسم آلرژیک معمولا فصلی بوده در فصولی که گرده ی گیاهان در هوا پراکنده است در کودکان و بالغین جوان شایع می شود. مکانیسمی که از طریق آن آنتی ژن استنشاقی باعث بروز حمله آسم می شود شناخته شده نیست ولی به نظر می رسد تا حدودی به واکنش متقابلآنتی ژن – آنتی بادی موجود در سطح مست سل (Mast Cell) ، ریه و متعاقب آن تولید و آزاد شدن واسطه های “هیستامین ، برادی کنین ، لکوترین C ، D ، E ، پروستاگلاندین های G2 ، F2 ، GD2a ترمبوکسان A2” و نیز ازدیاد حساسیت زود رس ارتباط داشته باشد. طبق فرضیه های موجود ذرات آنتی ژنتیک بسیار کوچک بوده از سد دفاعی ریه عبور می کنند سپس با توده های سلولی که پوشش اپی تلیال سطح خارجی مجاری هوایی مرکزی اتصالات محکمی دارند تماس پیدا می کنند. آزاد شدن مجدد واسطه ها بر روی عضلات صاف و نفوذ پذیر موئینیه های مجاری هوایی تاثیر مستقیم و زودرس دارد و در نهایت باعث واکنش موضعی شدید و متعاقب آن واکنش مزمن می شود و به این صورت حمله ی آسم ایجاد می گردد.

این بیماری در صورتی درمان می گردد که بیمار با آلرژن مشخص گردد ، روش های مختلف حساسیت زدایی تا حدودی در درمان بیماری موثر است. سایر روش های درمانی فقط برای رفع علائم بیماری موثر بوده لیکن اصل پاتوبیولوژی را از بین نمی برد.

ویچریل در سال ۱۹۷۵ گزارش داده است که بیماران حساس به گرده و مبتلا به آلرژی در صورت مصرف عسل با جویدن درپوش های مومی “شان عسل” به دلیل داشتن مقداری گرده در آن ها به تدریج درجه ی حساسیت را کاهش می دهند و بیماری این افراد بهبود می یابد. این مساله نشان می دهد افرادی که نسبت به گرده های پراکنده در هوا حساسیت دارند نسبت به گرده های جمع آوری شده توسط زنبور عسل حساسیت ندارندو البته زنبورها به هنگام تشکیل گلوله های کوچک گرده و جمع آوری آن ها در سبد گرده پاهای عقب خود مقداری شهد آنزیم به آن اضافه می کنند. چنین مخلوطی برای افرادی با حساسیت زیاد همراه با عطسه های شدید نیز بی ضرر است.

منبع : معجزات درمانی عسل (دکتر محمد دریایی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید عسل طبیعی و طریقه دریافت محصول به فروشگاه عسل بالامو مراجعه فرمایید.


ن : بالامو
ت : شنبه 25 آذر 1396
Rating: 5.0. From 1 vote.

اولین چیزی که هنگام خرید عسل طبیعی توجه ما را به خود جلب میکند رنگ عسل است ، رنگ عسل طبیعی چه چیزی را نشان میدهد؟ در این مقاله به بررسی رنگ عسل طبیعی پرداخته ایم ، با بالامو همراه باشید :

رنگ عسل طبیعی

آیا از رنگ عسل میتوان عسل بودن و یا کیفیت عسل طبیعی را تشخیص داد؟

بر خلاف باور عموم مردم نمیتوان از رنگ عسل به طبیعی بودن یا نبودن آن پی برد ، بسیاری از مردم تیره بودن را نشان کیفیت می دانند ، اما عسل تیره نیز امکان دارد غیر طبیعی باشد و با حرارت دادن تیره شده باشد ، تحقیقات نشان داده است که عسلی که به طور طبیعی تیره تر است مقدار آنتی اکسیدان و مواد معدنی بیشتری دارد.

دلیل تیره شده و یا روشن شدن رنگ عسل چیست؟

رنگ عسل طبیعی نشان دهنده سر منشا گیاهی آن است و نسبت به مواد معدنی و ترکیبات موجود در شهد ها رنگ اصلی عسل مشخص می شود. البته شرایط نگهداری و حرارت عسل هم روی رنگ آن تاثیر گذار است که حرارت زیاد و گذشت زمان باعث تیره تر شدن عسل می شود.

آیا در طول زمان رنگ عسل طبیعی تغییر میکند؟

البته که با گذشت زمان رنگ عسل طبیعی تیره تر می شود ولی میزان تیرگی آن تا حدود زیادی به اسیدیته و میزان نیتروژن و گلوکز موجود در عسل وابسته است و همچنین به دما نگهداری بسیار مرتبط است و در دماهای بالا تغییر رنگ سریعتر اتفاق می افتد.

رنگ عسل طبیعی

بین طعم عسل و رنگ آن ارتباطی وجود دارد؟

در حالت کلی عسل های تیره طعم تند تری نسبت به عسل های روشن دارند و عسل طبیعی روشن طعم ملایم تری دارد ، اما این موضوع قالبا اتفاق نمی افتد و در بعضی موارد متفاوت است.

عسل چه رنگ هایی دارد؟

رنگ عسل بستگی به نوع شهدی که زنبور جمع آوری کرده است متفاوت است ، اما توسط اداره کشاورزی آمریکا به هفت رنگ اصلی تقسیم می شود که عبارتند از کهربایی تیره ، کهربایی ، کهربایی روشن ، کهربایی خیلی روشن ، سفید ، سفید روشن ، سفید آبکی دامنه این رنگ ها در شکل زیر آمده است :

رنگ های عسل طبیعی

آیا از عسل طبیعی میتوان به عنوان ماده افزودنی جهت تغییر رنگ استفاده کرد؟

در بعضی مواد غذایی از عسل طبیعی استفاده می کنند ، در بعضی بیسکویت ها با استفاده از عسل تیره رنگ بیسکویت ها را مقداری تیره می کنند و در بعضی نوشیدنی ها و شربت ها با کمک عسل یک رنگ طلایی خاص تولید میکنند ، در ضمن با استفاده از عسل در صنایع غذایی میتوان با افزایش سلامت در جامعه نیز کمک کرد.

منبع : HazarHoney.com

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید عسل طبیعی و طریقه دریافت محصول به فروشگاه عسل بالامو مراجعه فرمایید.


ن : بالامو
ت : چهارشنبه 22 آذر 1396
No votes yet.

گرده گل خواص بسیار زیادی دارد که در این مقاله سعی داریم ۵ ویژگی منحصر به فرد و کمتر بازگو شده از این محصول شگفت انگیز برای شما بیان کنیم ، با بالامو همراه باشید :
گرده گل
۱-گرده برای درمان بیماری های دیابتی
پزشکان گرده را در درمان علایم دیابت موثر تشخیص داده اند بر اساس نتایج حاصل از تحقیقات دکتر گاموسکا در یک مرکز تحقیقاتی در لهستان ، مصرف روزانه ۳۲ گرم گرده به مدت دو هفته میزان قند ادرار را ۸/۴۱ درصد در لیتر کاهش داده است. همچنین به نظر می رسد گرده در بعضی مراحل بیماری قند و بهبود آن اثر مثبت داشته باشد.

۲-گرده برای درمان بیماری های عصبی
ضعف اعصاب وضعیتی است که بر اثر ضعف عمومی بدن به وجود می آید و عصبی بودن اغلب با کم خوابی همراه است افسردگی نیز ناشی از ضعف عمومی بدن است. گرده در درمان تعدادی از بیماری های سیستم عصبی موثر می باشد. افرادی که به مدت یک هفته از گرده استفاده کرده اند عصبی نشده و فعال تر و به زندگی خوش بین تر شده اند به طوری که این اشخاص علاقه ی زیادی به کار یافته و حالت افسردگی آنها از بین رفته است.

۳-گرده برای افزایش طول عمر
تس تی سین عضو فرهنگستان بن ، اعلام می دارد : زنبورداران به دلیل مصرف عسل صاف نشده که معمولا دارای ته نشینی از گرده می باشد ، طول عمر زیادی دارندو به این دلیل که گرده سوخت و ساز را آسان نموده و تاثیر درمانی رضایت بخشی در بدن دارد. به طور مثال افرادی که در منطقه ی قفقاز بالای ۱۲۵ سال عمر دارند معمولا زنبور دارانی هستند که از گرده ی زنبور در رژیم غذایی خود استفاده کرده اند.

۴-خواص آنتی بیوتیک گرده
نتایج تحقیقات چاوین ولنورماند نشان داد که گرده دارای آنتی بیوتیک هایی مانند پنی سیلین بوده و قادر به جلوگیری از رشد میکروارگانیسم نظیر سالمونلا است. همچنین تحقیقات دیگری نشان داده است که وقتی موش ها به مدت سه ماه با رژیم غذایی محتوی گرده تغذیه شدند ، فضولات آنها فاقد میکروب (دارای هاگ های غیر فعال باکتری بوده است) و با توجه به نتایج این آزمایش ها به نظر می رسد که گرده ی گل دارای مواد آنتی بیوتیکی فعال است.

۵-گرده برای درمان لک و چروک پوست (کرم زیبایی)
یک شکرت خارجی از سال ۱۹۵۲ شروع به استخراج عصاره ی گرده کرده و از آن برای تهیه ی کرم های نرم کننده ی پوست استفاده نموده است.
گرده به صورت کرم زیبایی ساخته شده و مانند پوششی روی پوست قرار می گیرد و از اثرات مفید آن رفع چین و چروک و لک پوست است. گرده بع عنوان کرم نرم کننده دارای خاصیت جذب سریع رطوبت و حفظ آن بوده و باعث مرطوب نگه داشتن پوست می شود.

منبع : معجزات درمانی عسل (دکتر محمد دریایی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید عسل طبیعی و طریقه دریافت محصول به فروشگاه عسل بالامو مراجعه فرمایید.


ن : بالامو
ت : شنبه 18 آذر 1396

پژوهش یک گروه علمی استرالیایی نشان می‌دهد که زنبور‌های عسل همچون انسان‌ها خطای دید مربوط اندازه را تجربه می‌کنند.

وقتی به یک ساختمان در دوردست نگاه می‌کنیم، ساختمان کوچک‌تر از اندازه‌ی طبیعی خود به نظر می‌رسد و دچار خطای دید می‌شویم و بر اساس اطلاعاتی که از قبل به دست آورده‌ایم، به خطای خود پی‌ می‌بریم. نتیجه‌ی تحقیقات جدید نشان می‌دهند کهزنبور‌های عسل نیز چنین خطایی را در سیستم بینایی خود تجربه می‌کنند. بنا به زاویه‌ی دید به شی و فاصله از آن، خطای دید در این موجودات متفاوت خواهد بود.

زنبورهای عسل,اخبار علمی,خبرهای علمی,طبیعت و محیط زیست

نتیجه‌ی این پژوهش می‌تواند به توضیح فرگشت خطای دید در سیستم بینایی موجودات زنده کمک کند.

انسان‌ها انواع مختلفی از خطا را در سیستم بینایی خود تجربه می‌کنند؛ اعوجاج، خطا در شکل، اندازه، طول یا حتی رنگ. حتما بارها در شبکه‌های اجتماعی با پست‌هایی در مورد رنگ لباس برخورد کرده‌اید که میزان دقت شما در تشخیص رنگ‌ها را به چالش کشیده است. در شکل زیر می‌توانید انواع خطا‌های بینایی را مشاهده کنید.

خطای دید نوعی گم‌راهی در ادراک انسان از اطلاعاتی است که از محیط اطراف خود به دست می‌آورد. سیستم بینایی ما طوری طراحی شده که می‌تواند داده‌های زیادی از محیط اطراف خود بگیرد و به کمک مغز به پایش این داده‌ها بپردازد. خطای دید در حقیقت عدم انطباق واقعیت تصویر دیده شده با ادراک مغز از تصویر است.

به تصویر زیر نگاه کنید. در سمت راست یک دایره در احاطه‌ی تعدادی دایره‌ی کوچک قرار گرفته است. در سمت چپ همان دایره در احاطه‌ی تعدادی دایره‌ی بزرگ قرار دارد. اگرچه دایره‌‌های میانی اندازه‌ای یکسان دارند اما چشم انسان قادر به تشخیص آن نیست. این خطا برای اولین بار توسط یک روان‌شناس آلمانی به نام هرمان ابینگهاوس کشف شده و به نام خطای دید یا توهم بصری ابینگهاوس مشهور است.

در بین حیوانات دلفین‌های پوزه‌بطری، مرغ‌های کریچ‌ساز، مرغ‌های اهلی و اسپلیتفین دم‌قرمز همچون انسان‌ها در مشاهده‌ی تصویر ابینگهاوس دچار خطا می‌شوند. به طور جالب‌تری پنگوین‌ها، سگ‌های خانگی و بانتام‌ها (نژادی از کوچک از مرغ) دایره‌ی سمت چپ در تصویر ابینگهاوس را بزرگ‌تر می‌بینند. در این میان بابون‌ها به هیچ وجه با دیدن تصویر ابینگهاوس دچار خطا نمی‌شوند.

چرا خطای دید در انسان و حیوانات متفاوت است؟

انسا ها در مشاهده‌ی تصویر ابینگهاوس دچار خطای دید اندازه‌ای می‌شوند. دلفین‌ها هم همین اشتباه را می‌کنند با این حال چرا پنگوین‌ها خطایی برعکس دارند؟ بابون‌ها چرا دچار خطا نمی‌شوند؟

یکی از دلایل این تفاوت‌ها به تفاوت در روش‌‌شناسی تحقیقات برمیگردد. به عنوان مثال در تحقیق مربوط به سگ‌ها، تصویر در فاصله‌ای بسیار در نزدیک به سگ قرار می‌گرفت و سگ با دماغ خود جواب درست را انتخاب می‌کرد. در مورد پرندگان هم فاصله‌ی چشم پرنده تا تصویر خیلی کم بود. با این حال در آزمایش بابون‌ها، بابون در فاصله‌ای کمی دورتر از تصویر قرار گرفت و حتی اجازه‌ی نزدیک‌شدن به تصویر را به بابون ندانند. اما در مورد زنبور‌های عسل قضیه کمی متفاوت است. در آزمایش مربوط به زنبور‌های عسل، پژوهشگران تصویر را در محدوده‌ی بینایی زنبور قرار دادند و اجازه‌ی حرکت آزادانه را به زنبورها تا موقع تصمیم‌گیری را دادند.

خطای دید اندازه‌ای در زنبور‌های عسل چگونه است؟

یکی از چالش‌های اصلی پژوهشگران طراحی نحوه‌ی پرسش از زنبور‌ها بوده است. برای حل این چالش، پژوهشگران زنبور‌ها را به دو دسته تقسیم‌بندی کردند. به دسته‌ی اول زنبور‌ها تصویری از یک مربع مشکی داخل مربعی را نشان دادند و به زنبور‌ها آموزش دادند که همیشه این تصویر را انتخاب کنند. دسته‌ی دوم زنبور‌ها همیشه تصویر مربعی‌ سیاه کوچک داخل مربعی دیگر را انتخاب می‌کردند.

بعد از اتمام فرآیند یادگیری، پژوهشگران تصاویر را با تصاویری شامل خطای دید عوض کردند. در تصاویر جدید مربعی سیاه رنگ در داخل مربعی کوچک و مربعی بزرگ قرار می‌گیرد.

زنبورهای عسل,اخبار علمی,خبرهای علمی,طبیعت و محیط زیست

در مرحله‌ی دوم از پژوهش، زنبور‌ها باز به دو گروه تقسیم شدند؛ دسته‌ای که با حرکات آزادانه محدودیت زاویه‌ی دید نداشتند و دسته‌ای دیگر تصاویر با زاویه‌ی دیدی محدود و البته فاصله‌ای مشخص باید مشاهده می‌کردند. نتیجه‌ی کار جالب است؛ زنبور‌هایی با زاویه‌ی دید غیرمحدود دچار خطای دید شدند و زنبور‌هایی که زاویه‌ی دیدی محدود داشتند دچار خطای دید اندازه‌ای نشدند.

پژوهش زنبور‌ها احتمالا پژوهش‌های قبلی خود را به چالش خواهد کشید و نتایج آن‌ها را وابسته به طراحی پژوهش و زاویه‌ی دید حیوان مورد بررسی می‌داند.

این پژوهش چه توضیحی بر فرگشت سیستم بینایی اضافه می‌کند؟

خطای دید در سیستم بینایی نشان می‌دهد که چگونه این سیستم حجم بالایی از داده را از محیط اطراف خود دریافت می‌کند و فرآیند ادراک را بر روی آن انجام می‌دهد؛ اگرچه این فرآیند تحت تاثیر محیط نتیجه‌ای گمراه‌کننده خواهد داد. حیوانات مختلف هم دچار خطای دید اندازه‌ای می‌شوند و شناخت این خطا در بین حیوانات می‌تواند به فرگشت سیستم بینایی در موجودات زنده کمک کند.

به نظر می‌رسد که اجداد ما هم دچار خطای دید می‌شدند و به همین دلیل این خطا نسل به نسل در بین حیوانات و انسان منتقل شده و به امروز رسیده است. از دیگر سناریوی‌های احتمالی می‌توان به فرگشت هم‌گرا در سیستم بینایی اشاره کرد. دسته‌ای از دانشمندان معتقدند فرگشت خطای دید به دلیل هم‌گرایی بین سیستم بینایی گونه‌های مختلف زیستی است.

پژوهش خطای دید در زنبور‌های عسل می‌تواند توضیحاتی هم به فرگشت گل‌ها اضافه کند. زنبورها با حرکات آزادانه در محیط طبیعی برای پیدا کردن انواع گل‌ها احتمالا دچار خطای دید می‌شوند. بنابراین گل‌ها در طول زمان طوری تغییر کرده‌اند که با وجود خطای دید زنبور‌ها جذاب‌تر به‌‌نظربرسند. به عکس زیر نگاه کنید. این تصویر قسمت میانی گل جایی که شهد گیاه یافت می‌شود را نشان می‌دهد، دقت کنید که چقدر این گیاه شبیه تصویر ابینگهاوس است. احتمالا زنبور‌ها گل‌هایی را انتخاب خواهند کرد که قسمت میانی آن‌ها بزرگ‌تر به نظر برسند.

زنبورهای عسل,اخبار علمی,خبرهای علمی,طبیعت و محیط زیست

در نهایت باید دقت کرد که محیط بر ادراک ما از واقعیت موجود تاثیرگذار است. به‌بیانی دیگر، دریافت ما از واقعیت تحت تاثیر محیطی است که واقعیت در آن جاری است. این مسئله می‌تواند در پژوهش‌های علمی هم نتایج را تغییر دهد.

منبع : وبسایت سرپوش


ن : بالامو
ت : شنبه 18 آذر 1396

بعضی از محققین معتقند گرده برای سلامتی غدد پروستات موثر است . آزمایش ها نشان داده است که افرادی که پروستات دارند دارای مقدار کمی نمک معدنی روی می باشند ، اما گرده دارای مقادیر قابل توجهی روی است زیرا برای رشد لوله گرده احتیاج به این عنصر دارد و ممکن است این مساله دلیل تاثیر مثبت گرده بر تورم پروستات باشد با بالامو همراه باشید :

گرده گل پروستات جنسی

آلن کیلاس فرانسوی (Alain Caillas) در سال ۱۹۵۹ مصرف گرده را به عنوان داروی جلوگیری کننده ی از تورم پروستات پیشنهاد کرد. بر اساس بیستمین کنگره ی بین المللی پرورش زنبور عسل در بخارست در سال ۱۹۶۵ ، سه مرد از هر ده مرد فرانسوی به بیماری پروستات مبتلا بودند که در اکثر موارد نیاز به جراحی داشتند آلن کیلاس مصرف روزانه ی ۱۵ گرم گرده را برای هر مرد بالاتر از ۵۰ سال توصیه کرد.

دو پزشک سوئدی به نام های اریک آسک آمپارک از دانشگاه اوپسالا و ژ.جونسون از دانشگاه لوند در سال ۱۹۵۹ گزارشی منتشر کردند و به شرح گرده و تاثیر ویژه و مفید آن بر روی پروستات پرداختند. در داروخانه های سوئد فراورده هایی از گرده به نام چرنیلتون وجود دارد که نه تنها برای بهبود این بیماری مفید است بلکه سبب پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری های پروستات و آدنوم (تومور های خوش خیم غده ای ) می شود.

اخیرا پزشکان به موفقیت جدید در زمینه ی درمان با گرده دست یافته اند. آن ها به تعدادی از افراد روزانه ۱۵ گرم گرده داده اند و مشاهده نمودند که این افراد تا سن ۴۰ الی ۴۵ سال هم به بیماری پروستات مبتلا نشدند و حتی تا سنین ۸۰ الی ۹۰ سالگی غذذ پروستات آن ها مشکل خاصی ایجاد نکرده است. در بسیاری از کشور ها مانند سوئد و فرانسه پزشکان تحقیقات زیادی انجام داده اند و آن ها نیز نتایج مشابهی گرفته اند. آقای جو جویز از کشور روسیه مصرف روزانه مخلوط ۵ گرم گرده و عسل را برای بهبود بیماری پروستات پیشنهاد کرده زیرا نتایج بهتری از آن به وجود آمده است.

گرده برای درمان ناتوانی جنسی

در ادبیات عوام گرده به عنوان منبعی غنی از ویتامین ها و اسید های آمینه مشهور بوده است که در بدن انسان تاثیر شگفت انگیزی به خصوص بر روی تجدید قدرت جوانی و افزایش نیروی جنسی در مردان دارد.

اعراب در زمان های قدیم برای درمان ناتوانی های جنسی از گرده ی خرما استفاده می کردند. امروزه کشف هورمون های گنادوتروپین در گرده خرما ، استفاده از آن را در درمان عقیمی توسط اعراب بدوی تایید می کند. همچنین وجود هورمون های محرک جنسی در گرده ثابت شده است.

منبع : معجزات درمانی عسل (دکتر محمد دریایی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید عسل طبیعی و طریقه دریافت محصول به فروشگاه عسل بالامو مراجعه فرمایید.


ن : بالامو
ت : پنجشنبه 16 آذر 1396
جهت اطلاع از کد های قالب و ویــــرایش قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.

نام :
وب :
پیام :
4+2=:
 
(بارگزاري مجدد)